Feriecenter børn

Feriecenter Sjælland børn

doing sports with children outdoors

Leder du efter et feriecenter på Sjælland og har børn, så har du sandsynligvis nogle specifikke krav til det feriecenter på Sjælland som du søger efter. Du er godt klar over at når du har børn eller børnebørn med på turen, vil de elske at bo på et feriecenter med fx pool eller legeland i nærheden. Fælles faciliteter såsom swimmingpool, legeplads, boldbane og grillplads mv. står højt på din ønskeliste, når du leder efter et feriecenter på Sjælland med børn.

Eventuelt kunne du også tænke dig at der var en børneklub på det feriecenter som du leder efter. Du ved at det rette feriecenter på Sjælland tilpasset børn, betyder masser af sjov og nye legekammerater for børnene. Når børnene har en god ferie, så har du det også! I denne artikel har vi derfor samlet nogle gode råd om hvad overvejelse du bør have før du vælger et feriecenter på Sjælland med børn.

Tips: tjek YouTube og Instagram før du vælger feriecenter til børn
Der er ofte videoer, hvor folk har lagt deres private videoer op fra forskellige steder i Danmark samt masser af videoer af børneaktiviteter som kan inspirere.
Det bedste når man skal vælge feriecenter som børnefamilie er at se lidt forskelligt og se hvordan det ser ud på forskellige feriecenter. 

På Sjælland findes der masser at lave sammen med børn

På Sjælland finder du masser af aktivitet og eventyr, hvor du kan tage børnene med. Har du lidt større børn eller teenagere som er vilde med at tage på shopping ture, så findes der masser af indkøbscentre rundt omkring på Sjælland. Hvis dine børn sprudler med energi, og hvis de har brug for at brænde energi af, så er Kragerups Gods på Vestsjælland eller et besøg på Møns Klint to gode steder, hvor der er masser af plads til bevægelse.  Desuden findes der et godt udvalg af feriecentre til børnefamilier, både på Vestsjælland og på Møn. 

Små børn som er vilde med dyr

Har du lidt mindre børn der er vilde med dyr, så kan vi anbefale et ophold på et feriecenter til børn på Sjælland i nærheden af Slagelse og en tur til Birkemosehus.
På Birkemosehus får I nemlig muligheden for at komme i nærkontakt med små søde pelsdyr, og værterne på Birkemosehus gård viser jer gerne rundt og fortæller om de forskellige processer og faser i driften af et økologisk landbrug. Hvis I som familie ønsker en rundvisning, er det en god idé at ringe først for at aftale nærmere.

Hvad findes der af dyr på Birkemosehus?

På Birkemosehus finder der får, lidt kaniner som børnene kan kæle med. Til de voksne findes der shopping i Birkemosehus gårdbutik, hvor I finder en lang række af uld- og skindprodukter fra gårdens produktion. 

Denmark, Blavand, little girl and her father playing on the beach

Andre aktiviteter – feriecenter børn

Hvis du planlægger at opholde dig på et feriecenter med børn, er der ofte andre sjove aktiviteter lokalt eller i nærheden af feriecentret som er tilpasset til børn. Såsom en legeplads, minigolfanlæg, sportsarena eller et vandland, som normalt er populært blandt børn i alle aldre. 

Hotelværelse, villa eller lejlighed?

Der kan være fordele ved at vælge at bo i en lejlighed eller i et hus. Dels fordi så er det muligt at lave mad og dels fordi det er rart at kunne have børnene i et separat værelse, når de er faldet i søvn om aftenen. Man kan hurtigt blive træt af at bo hele familien i et enkelt værelse. Men hvis I er en aktiv familie som alligevel er udenfor hele dagen, så kan det være lige meget om I har et helt hus eller kun et lille værelse for jer selv. 

Feriecenter børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi skriver om forskellige aktiviteter og feriecentre på Sjælland, samt giver gode råd og tips til din ferie

Feriecenter Sjælland

Cookie politik

Ved at besøge feriecenter-sjælland.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik